Tuesday, 31 January 2017

ANGELICA PLUS HERBS - merawat masalah dalaman wanita secara optimum

ANGELICA PLUS HERBS



Normal Price: RM55 exclude postage
Member Price: RM46.75 exclude postage

(Jom jimat dengan mendaftar sebagai AHLI JRM
Pendaftaran PERCUMA seumur hidup.
Diskaun +-10% bagi setiap produk JRM. 
WhatsApp NAZ 013-3620656 untuk mendaftar)

šŸ”“ DOS PENGAMBILAN
• Kanak - kanak (perempuan) - bg yg mempunyai masalah keputihan dll, 7 tahun keatas : 4biji sekali pengambilan (2x sehari pg dan malam)
• Dewasa 17 tahun keatas : 8biji sekali pengambilan / 2x sehari (16 biji sehari)



šŸ”“ Khasiat bahan dlm Angelica Herbs


1) Radix Astragalus membranaceus (Akar Astragalus) - digunakan sgbai perubatan cina selama berabad-abad.

Khasiat :
- Sgt baik menurunkan tekanan darah tinggi
- Merawat kencing manis
- Mencegah penyakit jantung
- Mengatasi hepatitis/ hati
- Meningkatkan fungsi kekebalan tubuh
- Mencegah infeksi
- Meningkatkan fungsi dari limpa dan paru-paru
- Menurunkan kadar gula darah
- Mencegah hipertension
- Melambatkan penuaan
- Mencegah berbagai jenis kanser ( antaranya : kanser tulang, kanser payudara , kanser serviks, kanser usus, kanser endometrium, kanser hati, kanser paru-paru, kanser ovari, kanser ginjal)

2) Rhizoma Chuanxiong (Chinese herbs) - Banyak ditanam di wilayah Sichuan , China – rasa pedas dan bersifat panas - sering digunapakai oleh para ginekologi.
Khasiat :
- melancarkan peredaran darah dan pernafasan
- Merawat kebas-kebas anggota badan
- Melancarkan kitaran haid
- Merawat senggugut teruk
- Merawat sakit kepala dan sakit sendi
- Mengeluarkan angin dalam badan
- merawat sakit perut, perut kembung, masuk angin


3) Radix Paeoniae Alba – White Peony Root – Banyak ditanam di China, Japan & India
Khasiat :
- Mengurangi kekejangan otot
- Mengawal kitaran haid
- Mengurangkan tekanan darah - Mengembangkan saluran darah periferal
- Sangat sesuai utk pesakit hypertension
- Melindungi hati dgn memperbaiki sistem peraliran darah
- Anti – Aging


4) Folium Artemisia Argyi
Khasiat :
- Merawat kemandulan
- Melancarkan kitaran haid dan merawat senggugut
- Perubatan herba untuk kesihatan hati, limpa dan buah pinggang
- Digunakan dalam perawatan Bronchitis - Asthma & batuk
- Digunakan Utk merawat gut dan gangguan Saluran Pernafasan
- Memerangi sel kanser


5) Semen Cucustae – Cucusta Herbs
Khasiat :
- Mempunyai ciri – ciri Antioksidan sangat tinggi
- Mencergaskan sistem pembiakan
- Digunakan utk mati pucuk – erectile dysfunction

WhatsApp Naz 013-3620656
Pengedar Sah JRM (JB1-G047)
FB/IG: Naz Jamu Ratu Malaya

KOREAN SKIN COLLAGEN PINEBARK - suplemen terbaik untuk merawat dan memulihkan kulit wajah (pigmentasi) dan melambatkan proses penuaan

KOREAN SKIN COLLAGEN PINEBARK





Kombinasi herba dan vitamin di dalam Korean Skin Collagen Pinebark merupakan supplement terbaik untuk merawat & memulihkan masalah kulit muka sambal melambatkan proses penuaan.  Selain itu ia mempunyai banyak khasiat untuk tujuan kesihatan.

Apakah itu Korean Skin Collagen Pinebark?

Minuman campuran Jus Epal Hijau & Tembikai Susu, Collagen dan Vitamin penting membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikkan warna kulit supaya cerah, gebu dan lebih bersinar

Korean Skin Collagen Pinebark membantu memulihkan masalah kulit & jeragat yag sering berlaku di kalangan wanita Melayu.  Bahan aktifnya yang tinggi dengan sumber vitamin penting untuk merawat secara dalaman.

Kesannya boleh dilihat dengan cepat dalam merawat masalah muka dan kulit badan seperti jeragat, kekenduran muka dan warna kulit badan yang kusam.  Anda boleh kelihatan lebih muda 5 ke 10 tahun dari usia sebenar jika mengamalkan Koran Skin Collagen Pinebark.

Korean Skin COllagen Pinebark, penemuan formula yang paling maju dan komprehensif disediakan untuk membantu memperbaiki warna kulit berpigmen dan menjadikan kulit bersinar.  Ia merupakan makanan tambahan yang diyakini menguatkan kolagen semulajadi kulit sehingga mampu menegangkan kekenduran kulit akibat penuaan.

Kebaikan Korean Skin Collagen Pinebark :- Merawat penuaan kulit yg kusam
Mencerahkan warna kulit
Masalah melasma atau jeragat
Jerawat & parut jerawat
Tona kulit yg tidak sekata
Kulit kering & berkedut
Merawat sendi & sakit lutut
Masalah alergi kulit & resdung
Menguatkan akar rambut
Menggalakkan penumbuhan rambut
Memperbaiki tekstur kulit
Menbekalkan vitamin penting utk kulit, sendi & rambut
Menegangkan kulit & melindungi kulit dari sinaran UV

Cara pengambilan :-

1. Tuangkan 1 paket terus ke bawah lidah (lebih baik penyerapannya pd badan)
2. Kemam dan biarkan sebentar hingga cair dlm mulut
3. Selepas itu minum segelas air putih
4. Sebaiknya pengambilan pd waktu malam
5. Boleh diambil 1 ke 2 paket dlm sehari (pagi & malam cepat berkesan)




WhatsApp Naz 013-3620656

Pengedar Sah JRM (JB1-G047)

FB Pages: Naz Jamu Ratu Malaya

IG : Naz Jamu Ratu Malaya

Feedback/Testimoni Pengguna

MAGNESIUM CHLORIDE FLAKES - garam untuk kesihatan perubatan transdermal

MAGNESIUM CHLORIDE FLAKES

Apa itu Magnesium Chloride/Magnesium Flakes?




- Merupakan gram mandi untuk kesihatan tubuh badan
- Penyakit kronik semakin meningkat di negara-negara perindustrian, dan tahap magnesium pemakanan semakin hilang.  Saintis telah mula menerokai bahawa kekurangan magnesium akan mendatangkan banyak penyakit.
- Satu kajian oleh saintis di Pusat Kawalan Penyakit, yang diterbitkan dalam Journal of Nutrition, menjelaskan:
Kekurangan zat magnesium dalam mengekalkan kesihatan, punca kadar penyakit semakin bertambah  buruk, seperti penyakit jantung, tekanan darah tinggi, kencing manis dan sakit kepala.
- Tambahan pula, magnesium adalah penting dalam pertumbuhan tulang dan boleh memainkan peranan dalam prestasi sukan atau keaktifan diri.
- Magnesium adalah elemen sangat peting kepada beratus-ratus proses fisiologi pada manusia
- Pakar-pakar pemakanan terkemuka hari ini mempertimbangkan suplemen magnesium penting dan memberi kesan penyembuhan mujarab kerana ia adalah sebahagian daripada sejarah.
- Magnesium membawa lebih 300 reaksi biokimia asas keupayaan yang mendalam untuk mempengaruhi hampir semua system badan.
- Menjadi pilihan kepada mereka yang memilih untuk melindungi atau memanjangkan kesihatan mereka dengan tambahan magnesium
- Serpihan magnesium Flakes ini memintas kerengsaan dan memberi kesan serapan melalu organ terbesar badan iaitu kulit.
- Magnesium kepingan klorida merupakan satu entuk Transdermal Magnesium
- Memberikan kekuatan dan kesihatan pada sisitem ototo yang memerlukan magnesium untuk berfungsi lebih aktif.
- Ia dihantar melalui kulit, dan oleh itu mudah diserap dan diterima dengan baik kata Daniel Reid, (pakar falsafah timur dan perubatan)mencadangkan Magnesium Transdermal sebagai satu bentuk unggul daripada suplemen magnesium)
- Rawatan ini merupakan sumber mineral purba dan memberikan efektik ang paling cepat, faedah terapeutik yang paling mujarab.
- Ia mengandungi unsur-unsur peting yang tidak lagi wujud di dalam air laut.
- Ia sama sekali bebas daripada sebarang bahan cemar toksik dan merupakan penyembuhan kulit
- Bahan semulajadi yang mampu menembusi sel-sel dengan cepat pada biokimia sel badan manusia



Satu bekas Magnesium Chloride Flakes baik untuk kegunaan membantu masalah kesihatan seperti:-
1. Alergi, sensitive, Sirosis, Dermatitis & Ekzema.  Sesuai untuk kanak-kanak berusia 2 tahun ke atas sehingga warga emas yang sensitive.
2. Berkesan untuk melegakan tekanan emosi serta dijadikan spa bersantai di urmah untuk mengeluarkan toksin atau masalah kesihatan sendi dengan merendam anggota badang yang sakit.
3. Sangat terapeutik untuk psoriasis, imsomnia dan tekanan kerja
4. Memberi banyak manfaat kesihatan dan kecantikan pada diri
5. Ia adalah rawatan kaedah Transdermal Magnesium.  Konsepnya kaedah suplemen mineral direka untuk menyampaikan magnesium melalui kulit untuk penerapan pantas ke dalam sel
6. Hanya melekatkkan 1-3 cawan atau lebih kepingan magnesium ke dalam air suam ke dalam tab mandi rendam selama 30 minit atau lebih.



Kebaikan Magnesium Flakes

✔Membuang #toksin dan logam berat dari dlm badan (punya penyakit berat)
✔Melegakan sakit otot..(Wanita #bersalin paling elok amalkan ni ..lepas kemalangan..bengkak dn byk lg)..
✔Meningkatkan kualiti tidur (#insomnia atau org yg nak menapos atau endropos)
✔Meredakan #tekanan dan #stress (#depression..#sawan..mudah marah)..
✔Melancarkan perjalanan darah
✔Menambahkan oksigen dalam tubuh – kurangkan #migrain dan sakit kepala
✔Mengurangkan degupan jantung yg tak teratur..
✔Mengurangkan risiko pembekuan darah
✔Menurunkan tekanan darah – elok utk pesakit darah tinggi
✔Mengurangkan iritasi dan pembengkakkan .
✔Kulit lebih lembut dan licin
✔Mengurangkan penyakit #ekzema
✔Tahap nutrien yang lebih baik



☞Cara Penggunaan Garam Magnesium Flakes☜
1) Boleh digunakan sebagai rendaman kaki/mandian berpantang
(mengeringkan luka jahitan dengan cepat)

- Rendam dgn air panas menggelegak utk cairkan garam, kemudian tambah dengan air biasa utk rendaman.(rendam masa suam)..
2) Kaedah Spray Transdermal
- Gunakan air panas menggelegak utk dicampurkn dgn garam flakes. Tuang ke dalam botol spray anda..






WhatsApp Naz 013-3620656
Pengedar Sah JRM (JB1-G047)
FB Pages: Naz Jamu Ratu Malaya
IG : Naz Jamu Ratu Malaya

Thursday, 27 October 2016

BIO MIRACLE ACTION - Terbukti berkesan menghilangkan jerawat, jeragat, kulit kusam, parut dan kedutan

BIO MIRACLE ACTION 


- RM69.50 (Sem. Malaysia)
- RM71.50 (Sabah/Sarawak)

Anda menghadapi masalah-masalah berikut:-
* Jeragat
* Jerawat
* Kedutan pada wajah
* Kesan penuaan
* Kulit kusam

Jangan risau, BIO MIRACLE ACTION terbukti sangat berkesan untuk menghilangkan jerawat, jeragat, kulit kusam, parut dan kedutan dalam masa 2 minggu sahaja.

Diperkaya dengan ekstrak Bunga Spilanthes Acmella (Bio-Botox), Proteglycan & Enzim Papain

Sesuai untuk semua jenis kulit dan merawat masalah:

-          Jeragat : menanggalkan sel kulit mati & bintik hitam jeragat
-          Jerawat : membunuh kuman jerawat & mengelakkan kesan parut
-          Kedutan : mengaktifkan stem sel kulit & menghilangkan kedutan

-          Penuaan : membekalkan kolagen yang berfungsi melambatkan penuaan

-          Kusam : melembap & mencerahkan kulit dari menjadi kusam
Terdapat 2 item di dalam Bio Miracle Action:
1.       Deep Repairing Serum (Serum 15ml)
Serum ini mempercepatkan pembaharuan sel-sel kulit dan menanggalkan sel-sel kulit mati yang menyebabkan kulit wajah menjadi kasar dan kusam.  Ia menjadikan kulit halus dan licin kerana ia mengandungi kuasa pelembap yang baik.  Ia merangsang pembentukan kolagen dan Elastin juga mengaktifkan Sintesis Glycosamino glycans yang dapat mengisi ruang sel, lantaran mengurangkan kedutan apda permukaan kulit wajah.Fungsi-fungsinya:
-          Menanggalkan sel kulit mati dan mencerahkan kulit
-          Mengurangkan kulit muka berminyak
-          Melembapkan kulit kering dan mengurangkan kedutan
-          Mengecutkan jerawat dan menutup kesan parut jerawat
-          Melembutkan dan mebekalkan nutrisi pada kulit.

2.       Deep Repairing Cream (Cream 15gm)
Dihasilkan dari Pati Bunga Spilanthes Acmella yang kuat seperti Botox, ia menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan dengan cepat.  Proteogylcan merangsang pembentukan Kolagen dan Elastin yang menjadikan kulit kuat dan sihat.
Apple PhytoCellTec Mallus Domestica memberikan satu penyelesaian unik untuk melambatkan penuaan.  Ia sesuai untuk semua lapisan umur.

Fungsi-fungsinya:
-          Melindungi dan mengaktifkan sel stem kulit
-          Melambatkan proses penuaan pada sel-sel kulit
-          Menegangkan dan melembapkan kulit
-          Mengurangkan kedutan dan kekenduran wajah
-          Menghilangkan sel hitam jeragat dan sel kulit mati
-          Membina Kolagen dan Elastin kulit serta mencerahkan
-          Mempercepatkan penyembuhan luka dan pembaharuan kulit
Cara Penggunaan:
-          Sapukan Deep Repairing Serum selepas menggunakan penyegar. 
-          Kemudian sapu Deep Repairing Cream pada wajah dan leher dengan rata.
-          Gunakan 2 kali sehari pada pagi dan malam
Perhatian!!
-        Wajah akan terasa gatal pada awal penggunaan.  Ini menunjukkan serum sedang bertindak balas pada wajah yang berjeragat tebal dan mempunyai banyak sel kulit mati.  Sel kulit mati akan tanggal dalam tempoh masa tersebut.
Nota:
Untuk mendapatkan kesan yang cepat, hendaklah menggunakan BIO MIRACLE ACTION dengan sabun Antheia/Zinnia Magenta mengikut jenis kulit. 
Penggunaan Satin Sunblock dan Sutra Sunblock amat penting sebagai perlindungan dn rawatan bagi mengimbangi AHA dan melindungai wajah dari sinar UV matahari yang merosakkan kulit muka.
Gabungan BIO MIRACLE ACTION + ZINNIA MAGENTA
Produk yang mempunyai banyak fungsi rawatan.  Ia umpama ubat yang merawat muka. Konsentrasi kedalam lapisan kulit.  Sangat berkesan menghilangkan jerawat, jeragat, muka kendur kulit kusam dan menegangkan muka,  mengekecilkan pori2 terbuka dan mengecilkan parut bekas jerawat.
Pakai sikit saja.
Gunakan 2 kali sehari.
Serum pakai 3 ke 4 titik saja.
Bio miracle action ramai yg guna.. sgt berkesan !! Ia umpama ubat yang:
- KONSENTRASI kedalam kulit..sel mati akan jatuh
- kulit baru akan tumbuh lebih cantik tegang dan muda tegang kerana ia juga merangsang kolagen.

Simptom awalan :
- Muka jerawat/sedikit pedih
- Muka byk sel kulit mati & jeragat/ gatal ..hanya bebrapa hari shja..
SABUN Zinnia Magentha :
- kulit jadi lembut, cerah, merah jambu, dan jeragat jadi cepat pudar..
- Utk kulit sensitif & jerawat.
- ia berkesan bunuh kuman, elak jerawat serta kurangkan kesan parut..

UNTUK KESAN YANG LEBIH OPTIMUM... ELOKLAH DIGUNAKAN BERSAMA MARJANE OIL..



WhatsApp Naz 013-3620656

Pengedar Sah JRM (JB1-G047)

FB Pages: Naz Jamu Ratu Malaya

IG : Naz Jamu Ratu Malaya




TESTIMONI - BIO MIRACLE ACTION DAN ZINNIA MAGENTA SOAP 





Ros kongsi keberkesan produk jrm jeragat dan masalah dalaman boleh diselesaikan..






FacebookRosparizza Reeza
Saya mula tahu mengenai produk JRM dr kwn saya di langkawi. Mula berminat mencuba hot oil melong, setelah berhubung dgn pihak JRM dan saya mencerita kan masalah saya mereka mencadangkan saya mengambil jus persis dara. Dan sy terus mendaftar menjadi ahli. Apabila sy menceritakan tentang hot oil melong pd kwn2 di ofis mereka berminat untuk mencuba dan akhirnye sy mendaftar menjadi pengedar JRM.

Hasil dari pengunaan persis dara sy dpt merasai perubahan antaranye pusingan haid sy tetap, payudara terasa tegang, lebih hangat dgn pasangan dah keputihan keluar dgn byk.. kini keputihan tu sudah tidak ada dan sy rasa selesa tanpa perlu memakai panty liner lg. Terkini saya menggunakan BMA dan sabun zinnia magenta krn sy mempunyai masalah muka berjerawat halus dan berparut serta jeragat nipis mula hendak menjadi.

Alhamdulillah selepas seminggu penggunaan nye jelas jeragat saya mula pudar walaupun pada awal penggunaan BMA muka saya terasa gatal dan pedih sedikit sewaktu sapuan serum. Sekarng jerawat halus yg tumbuh di bwh2 dagu sudah hilang dan parutnye jugak sudah semakin pudar dan beransur hilang. Lopak2 dimuka kesan dr picitan jerawat jugak sudah semakin rata. BMA memang sangat berkesan krn sebelum ni sy telah mencuba pelbagai produk tp tidak berhasil.kulit terasa lebih licin. Alhamdulillah.. (Kata2 dari Puan Rosparizza) 

TESTIMONI - BIO MIRACLE ACTION DAN ZINNIA MAGENTA SOAP 










PROMOSI HEBAT!! - Dapatkan Produk Jamu Ratu Malaya (JRM) dengan harga lebih murah

Salam sahabat2 semua... di sini Naz ingin sharekan PROMOSI HEBAT produk-produk keluaran Jamu Ratu Malaya (JRM)... masa ni lah nak dapatkan produk JRM dengan harga lebih murah dan jimat kan...

PROMOSI 1 : Sah dari 16/3/17 hingga 19/3/17


Set 1: HOT OIL MELONG AMARA - RM20 sahaja (NP RM23)


 Set 2: R-DUSE - 2 for RM90 sahaja (NP RM55/box)

Set 3: Magnesium Flakes - RM45 sahaja (NP RM60)









Tuesday, 25 October 2016

MUSTANIR - penawar yang berkesan dan terbukti membantu merawat masalah rohani, jasmani, kecantikan dan tenaga batin


MUSTANIR

 

Harus diingat bahawa Mushtanir ini kaya dengan bahan antiseptik semulajadi dari herba terpilih. Antara kebaikan Mushtanir kepada masalah alahan, ialah :


https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f6e/1/16/1f534.pngšŸ”“Mengubati radang ekzema https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f6e/1/16/1f534.pngšŸ”“Menyembuhkan penyakit kulit/luka https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f6e/1/16/1f534.pngšŸ”“Menghilangkan jerawat https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f6e/1/16/1f534.pngšŸ”“Merawat resdung


Antara kebaikan Mushtanir kepada masalah tenaga batin seperti ketidakupayaan pasangan untuk mencapai ereksi semasa melakukan hubungan seks serta boleh memberi kesan negatif kepada hubungan suami isteri :


https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f6e/1/16/1f534.pngšŸ”“Meningkatkan stamina dan tenaga https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f6e/1/16/1f534.pngšŸ”“Meningkatkan kesuburan https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f6e/1/16/1f534.pngšŸ”“Menambahkan tenaga zahir dan batin https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f6e/1/16/1f534.pngšŸ”“Menambahkan keinginan seks https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f6e/1/16/1f534.pngšŸ”“Mengimbangi mood https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f6e/1/16/1f534.pngšŸ”“Merawat pasangan yang sukar hamil


Antara kebaikan Mushtanir kepada masalah rohani seperti kegagalan mengawal jiwa, mental, hati, kalbu dan fikiran akibat lalai pada Allah SWT :


https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f6e/1/16/1f534.pngšŸ”“Gangguan sihir atau jin stress dan
tekanan perasaan
https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f6e/1/16/1f534.pngšŸ”“Keras hati atau baran https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f6e/1/16/1f534.pngšŸ”“Mengurangi tekanan emosi marah https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f6e/1/16/1f534.pngšŸ”“Mengawal kencing malam kanak2 https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f6e/1/16/1f534.pngšŸ”“Anti histeria https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f6e/1/16/1f534.pngšŸ”“Anak malas belajar https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f6e/1/16/1f534.pngšŸ”“Konflik perkahwinan



Cara Pengambilan Mushtanir :


1. Orang Dewasa https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f6b/1/16/25fe.png◾ 2 kali sehari (1 sudu besar pada setiap pengambilan dan harus diambil 1 kali pada waktu pagi dan 1 kali pada waktu malam selepas makan)


2. Kanak-kanak berumur 5 tahun ke atas https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f6b/1/16/25fe.png◾2 kali sehari (1 sudu kecil pada setiap pengambilan dan harus diambil 1 kali pada waktu pagi dan 1 kali pada waktu malam selepas makan)


3. Diingatkan, jika anda mengambil sebarang ubat2an hospital, sila jarakkan pengambilan Mushtanir sekurang2nya 2 jam selepas mengambil ubatan hospital.






MUSTANIR ramuannya berasaskan 71 bahan yang terdiri daripada makanan Sunnah dan herba pilihan.  Kaedah perubatan Islam juga dipraktikkan dalam pembuatan Mustanir.  Bacaan Al-Quran dan kaedah rawatan cara mua'lij/rukyah berserta doa dibacakan dengan memohon pertolongan dari Allah SWT agar memberikan shifak iaitu kesembuhan melalui produk Mustanir untuk membantu merawat dalam masalah kesihatan.  Sesungguhnya kesembuhannya atas segala bentuk penyakit atas izin Allah SWT yang memberikan shifaknya.

Mustanir bermaksud "cerdik pandai".  Formulanya di ambil dari pakar cerdik pandai dalam perubatan herba.  Kaedah rawatan sufi juga diamalkan dibawah naungan Dar Al Wikhayah Al Syariah.

- RM120.00 (Sem. Malaysia)
- RM122.00 (Sabah/Sarawak)]

PERCUMA !! Buku Rantaian Doa Sufi berhalaman 12 muka surat mengandungi doa-doa yang sesuai diamalkan bagi mengatasi masalah kesihatan dan jiwa.


Perhatian!!!
-          Ibu hamil dilarang keras mengambil Mustanir kerana ia mengandungi banyak herba dan dikhuatiri mengakibatkan keguguran
-
          Kanak-kanak dibawah umur 5 tahun tidak digalakkan mengambil Mustanir


Dos Pengambilan:
Orang Dewasa 13 tahun ke atas:
-          15ml bersamaan dengan 1 sudu besar setiap pengambilan (sehari 2 kali pagi dan malam selepas makan)

Kanak-kanak berumur 5-12 tahun:-         
5ml bersamaan dengan 1 sudu kecil setiap pengambilan (sehari 2 kali pagi dan malam selepas makan)
Nota tambahan:
-          Jika mengambil ubatan hospital, sila jarakkan pengambilan iaitu 2 jam selepas mengambil ubatan hospital
-
          Jika anda menghidap penyakit gastrik, sila ambil selepas makan
-
          Amalkan doa2 yang bersesuaian bagi anda yang mengalami penyakit kronik, penyakit biasa, masalah tenaga batin, masalah alahan dan masalah rohani secara istiqamah untuk mendapat kesembuhan dan syifaq dari Allah SWT.



WhatsApp Naz 013-3620656

Pengedar Sah JRM (JB1-G047)

FB Pages: Naz Jamu Ratu Malaya

IG : Naz Jamu Ratu Malaya

Feedback/Testimoni Pengguna